Tot onze verbijstering namen we kennis van het plotseling overlijden van:

Guus Geurts

1a

Guus is 57 jaar geworden en overleden na een hartstilstand.
Guus was 16 jaren lang vrijwilliger-chauffeur op een van de bussen tijdens de jaarlijkse Roefeldag en was een markant figuur met altijd een hoed op. De kinderen in zijn bus zongen bij terugkomst steevast “Guusje Bedankt” omdat hij altijd een trommel met snoep bij zich had om uit te delen in de bus. Hij was geliefd.
Wij wensen de familie heel veel sterkte .
De uitvaart is op Moscowa maar helaas onderhevig aan de coronaregels die het aantal bezoekers sterk beperkt.

Stichting Roefeldag Duiven 17-6-2020

Betreft: Roefeldag 2020

Aan de bedrijven, begeleiders/ouders, scholen, vrijwilligers en overige relaties die zich aan hebben gemeld voor de Roefeldag 2020

Na de laatste berichtgeving rondom de maatregelen van het Corona Virus zien wij ons ook genoodzaakt om de Roefeldag op 13 juni 2020 af te gelasten.
We betreuren dit ten zeerste, maar beseffen ons ook hoe belangrijk het is om te kiezen voor ieders veiligheid in de voorbereidingen.

Wij danken u voor de belangstelling en medewerking van deze Roefeldag en hopen u in 2021 weer in goede gezondheid te mogen begroeten.

Voor vragen kunt u terecht via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vriendelijke groeten,
Bestuur en Comité Stichting Roefeldag Duiven

Danielle 407 x 600

Mijn Roefeldag-ervaring als moeder, leerkracht/directeur

Mijn kinderen (nu 21 en 18) hebben op de basisschool altijd met heel veel plezier geroefeld. Het bijzondere aan Roefelen, voor kinderen op die leeftijd, is dat ze een kijkje in de keuken krijgen van een lokaal bedrijf.

Roefelen is een leuk programma waarin kinderen vanaf groep 5 van alle basisscholen in Duiven binnen mogen kijken in 3 bedrijven op een zaterdag in juni. In groepjes van 6 kinderen ga je samen met een begeleider op pad , soms lopend maar meestal met een busje (waarvan er de hele dag een heleboel klaar staan) naar een bedrijf .

”Bij van der Valk mochten we helemaal boven in het hotel kijken ; gaaf hoor ! en we hebben geleerd om een Mojito te kunnen maken….” Benthe groep 7
*
“Ik weet nu zeker dat ik Dierenarts wil worden…” zegt Annabel groep7
*

Ik heb mee gedaan aan de Roefeldag samen met Stan, Julian, Jayden, Salome, Sameer en Kim. En we gingen naar van der Valk, de Brandweer en Intratuin. Jasmijn uit mijn klas mocht de Roefeldag openen met de Burgemeester.

Het was weer leuk de Roefeldag 2019 , mooi weer en iedereen was blij! Burgemeester Rik de Lange en 4 kinderen die op de Roefeldag jarig waren hesen de Roefelvlag na een klein oponthoud vanwege een stroomstoring. Het was de laatste keer dat Rik de Lange de Roefeldag opende want er komt een nieuwe burgemeester.

“ Voor de eerste keer mocht ik mee als begeleider van een Roefelgroepje. Ik heb me nooit gerealiseerd hoe leuk het is voor kinderen om achter de schermen te mogen kijken bij allerlei verschillende bedrijven. Ze komen op plekken waar ik ook geedn weet van had. Complimenten voor de de bedrijven die er echt iets leuks van maken ! Volgend jaar ga ik weer mee! “

 Menskracht nodig voor het Roefel comité !

We zoeken enthousiaste vrijwilligers om het comité te versterken!!!

Hebben jullie ons filmpje al gezien?

Top