Roefeldag artikel klein

ZIT JE IN GROEP 6, 7 OF 8, WOON JE IN DE GEMEENTE DUIVEN EN WIL JIJ OOK ROEFELEN OP 2 JULI 2022?
Lees hier wat je moet doen om je aan te melden.
1. Maak een groep van maximaal 6 kinderen en zoek een volwassen begeleider (bijvoorbeeld één van je ouders of een broer of zus die ouder is dan 18 jaar).
2. Vul alle gegevens op je aanmeldingsformulier in en zorg dat - één van je ouders een handtekening op het formulier plaatst LET OP! Zonder handtekening/toestemming van één van je ouders of verzorgers kun je niet mee roefelen! - je het vinkje aankruist over het wel of niet akkoord geven voor het maken van foto’s - je een email adres invult NB: Om privacy te garanderen, kunnen eventuele geheime gegevens (bv telefoonnummer) rechtstreeks gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De privacy gevoelige gegevens hoeven dan niet op aanmeldformulier.
3. Is alles ingevuld en ondertekend? Lever je formulier in bij de begeleider.
4. De begeleider meldt de groep aan via de website www.roefeldag-duiven.nl: De aanmelding gaat open op 8 april 10.00 uur en loopt tot 23 april 12.00 uur.
Na 23 april 12.00 uur is het alleen nog mogelijk om te mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zullen we kinderen/groepen kunnen plaatsen op basis van beschikbaarheid van bedrijven.
5. De begeleider ontvangt na aanmelding het Roefelnummer en een bevestiging per mail, bewaar deze mail goed! Ook je ouder/verzorger krijgt via opgegeven mailadres een bevestiging dat jullie zijn ingeschreven.
6. Uiterlijk een week voor de Roefeldag ontvang je via het opgegeven emailadres een brief. Hierin staat hoe laat voor jou de Roefeldag begint. De begeleider ontvangt ook per e-mail een brief met alle informatie over jouw groep.
7. Op de Roefeldag hoor je bij aanmelding welke Roefelplaatsen je gaat bezoeken.
NOG EEN PAAR BIJZONDERHEDEN, GOED OM TE WETEN:
• Een Roefelgroep bestaat uit maximaal 6 kinderen en een begeleider. Bestaat jouw groep uit minder dan 6 kinderen? Houd er dan rekening mee dat kleinere groepen door de organisatie zullen worden samengevoegd of opgesplitst.
• Kan jouw groepje door sport- of speciale activiteiten alleen maar ’s ochtends of ’s middags roefelen: dan kan je begeleider dit tot 1 mei doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we je in de ochtend of middag kunnen plannen. Na deze datum kunnen we niet meer garanderen dat we hier rekening mee kunnen houden.
• Jezelf aanmelden, zonder begeleider, is ook mogelijk. We proberen je dan bij een groepje te voegen en brengen je in contact met de begeleider van deze groep.
Heb je nog vragen? Kijk dan op onze website www.roefeldag-duiven.nl of in de Roefelkrant.
Staat je antwoord er niet bij? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Danielle 407 x 600

Mijn Roefeldag-ervaring als moeder, leerkracht/directeur

Mijn kinderen (nu 21 en 18) hebben op de basisschool altijd met heel veel plezier geroefeld. Het bijzondere aan Roefelen, voor kinderen op die leeftijd, is dat ze een kijkje in de keuken krijgen van een lokaal bedrijf.

”Bij van der Valk mochten we helemaal boven in het hotel kijken ; gaaf hoor ! en we hebben geleerd om een Mojito te kunnen maken….” Benthe groep 7
*
“Ik weet nu zeker dat ik Dierenarts wil worden…” zegt Annabel groep7
*

Ik heb mee gedaan aan de Roefeldag samen met Stan, Julian, Jayden, Salome, Sameer en Kim. En we gingen naar van der Valk, de Brandweer en Intratuin. Jasmijn uit mijn klas mocht de Roefeldag openen met de Burgemeester.

“ Voor de eerste keer mocht ik mee als begeleider van een Roefelgroepje. Ik heb me nooit gerealiseerd hoe leuk het is voor kinderen om achter de schermen te mogen kijken bij allerlei verschillende bedrijven. Ze komen op plekken waar ik ook geedn weet van had. Complimenten voor de de bedrijven die er echt iets leuks van maken ! Volgend jaar ga ik weer mee! “

 Menskracht nodig voor het Roefel comité !

We zoeken enthousiaste vrijwilligers om het comité te versterken!!!

Hebben jullie ons filmpje al gezien?

Top