ZIT JE IN GROEP 6, 7 OF 8, WOON JE IN DE GEMEENTE DUIVEN EN WIL JIJ OOK ROEFELEN OP 2 JULI 2022?
Lees hier wat je moet doen om je aan te melden.
1. Maak een groep van maximaal 6 kinderen en zoek een volwassen begeleider (bijvoorbeeld één van je ouders of een broer of zus die ouder is dan 18 jaar).
2. Vul alle gegevens op je aanmeldingsformulier in en zorg dat - één van je ouders een handtekening op het formulier plaatst LET OP! Zonder handtekening/toestemming van één van je ouders of verzorgers kun je niet mee roefelen! - je het vinkje aankruist over het wel of niet akkoord geven voor het maken van foto’s - je een email adres invult NB: Om privacy te garanderen, kunnen eventuele geheime gegevens (bv telefoonnummer) rechtstreeks gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De privacy gevoelige gegevens hoeven dan niet op aanmeldformulier.
3. Is alles ingevuld en ondertekend? Lever je formulier in bij de begeleider.
4. De begeleider meldt de groep aan via de website www.roefeldag-duiven.nl: De aanmelding gaat open op 8 april 10.00 uur en loopt tot 23 april 12.00 uur.
Na 23 april 12.00 uur is het alleen nog mogelijk om te mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zullen we kinderen/groepen kunnen plaatsen op basis van beschikbaarheid van bedrijven.
5. De begeleider ontvangt na aanmelding het Roefelnummer en een bevestiging per mail, bewaar deze mail goed! Ook je ouder/verzorger krijgt via opgegeven mailadres een bevestiging dat jullie zijn ingeschreven.
6. Uiterlijk een week voor de Roefeldag ontvang je via het opgegeven emailadres een brief. Hierin staat hoe laat voor jou de Roefeldag begint. De begeleider ontvangt ook per e-mail een brief met alle informatie over jouw groep.
7. Op de Roefeldag hoor je bij aanmelding welke Roefelplaatsen je gaat bezoeken.
NOG EEN PAAR BIJZONDERHEDEN, GOED OM TE WETEN:
• Een Roefelgroep bestaat uit maximaal 6 kinderen en een begeleider. Bestaat jouw groep uit minder dan 6 kinderen? Houd er dan rekening mee dat kleinere groepen door de organisatie zullen worden samengevoegd of opgesplitst.
• Kan jouw groepje door sport- of speciale activiteiten alleen maar ’s ochtends of ’s middags roefelen: dan kan je begeleider dit tot 1 mei doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we je in de ochtend of middag kunnen plannen. Na deze datum kunnen we niet meer garanderen dat we hier rekening mee kunnen houden.
• Jezelf aanmelden, zonder begeleider, is ook mogelijk. We proberen je dan bij een groepje te voegen en brengen je in contact met de begeleider van deze groep.
Heb je nog vragen? Kijk dan op onze website www.roefeldag-duiven.nl of in de Roefelkrant.
Staat je antwoord er niet bij? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Top